• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1

ads2 multigraf

НОВОСТИ ОД РЕГИОНОТ

Кочани - На 29 јули прскање против комарци од земја

Кочани - На 29 јули прскање против комарци од земја

26 Јули 2014

Се известуваат граѓаните и институциите на Кочани дека во вторник, 29 јули со почеток од 22 часот стручни екипи ќе ја спроведат втората фаза од земјеното третирање против комарци. Третирањето...

НАЈНОВО ОД СПОРТ

Андон Дончевски: „Му посакуваме на Даниел повторно да заигра фудбал!“

Андон Дончевски: „Му посакуваме на Даниел повторно да заигра фудбал!“

28 Јули 2014

Илија Најдовски, Тони Мицевски, Саша Ќирич, Гоце Седловски, Митко Стојковски, Горгдан Здравков, Жанко Савов, Јовче...

НАСТАНИ КОИ НЕ СМЕЕТЕ ДА ГИ ПРОПУШТИТЕ ОВА ЛЕТО!

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.