Радио Кочани
Кочани

Импресум

АНКЕТА

Ќе има ли парламентарни избори во 2023 година?

Главен и одговорен уредник: Илија Стефановски

Редакција: Илија Стефановски, Илчо Лазаровски, Николина Атанасова

Продуцент и технички реализатор на програма: Дарко Михајлов

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе