Радио Кочани
Кочани
Каегорија на прелисрување

Кочани

ФА „Љупчо Сантов“ – Оризари посебен гостин од регионот во културно-уметничката програма на…

По покана од  Националната Координаторка во Министерството за труд и социјална работа на Црна Гора, која е драга пријателка на Ансамблот, „Буда Џуканович“, ФА „Љупчо Сантов“ -…
Повеќе ...

ООУ „Никола Карев“ – Бесплатни термини за вежбање за децата со посебни потреби…

OУ „Никола Карев“ Од Кочани  започна нов проект заедно со наставниците по физичко и здравствено образование,наставничката по ликовна уметност и училишниот дефектолог за деца со…
Повеќе ...

Жените од Амфенол на екскурзија и патување, а дел од нив наградени со козметички производи…

Амфенол Технолоџи Македонија во десеттата јубилејна година од своето постоење по повод празникот на жената за своите вработени жени организира патувања и ескурзии за 800…
Повеќе ...

Известување oд КЈП „Водовод“ Кочани за извршени подготовки за замена на потопна пумпа…

Почитувани,Во текот на претходната седмица стручните екипи на КЈП "Водовод" Кочани утврдија технички проблем поради откажување на електромотор на една од потопните пумпи во…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе