Радио Кочани
Кочани
Каегорија на прелисрување

Чешиново Облешево

УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ „КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“-ОБЛЕШЕВО ЌЕ ЈА ЗАПОЧНУВААТ НАСТАВАТА СО ПОЧИТ КОН ДРЖАВНИТЕ…

Од денес започнуваме со реализација на идејата - Наставата во училиштето да започнува со интонирање на Државната Химна и подигање на Македонското знаме на…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе