Радио Кочани
Кочани

Правила на користење

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРАВИЛАТА НА КОРИСТЕЊЕ НА ПОРТАЛОТ

Почитувани корисници,

Објавување на целосен текст од порталот „radiokocani.mk“ во медиум, проект или сајт кој служи за комерцијални цели без претходна дозвола од редакцијата на „Радио кочани“, не е дозволено.

Во случаи на повикување или цитирање на одреден текст, фотографија, графика или други содржини публикувани на нашиот сајт, Ве информираме дека:
– дозволено е објавување на 20% од текстот при што задолжително мора да се истакне изворот,
– доколку вашиот медиум е во електронска форма потребно е да обезбедите линк до материјалот на „radiokocani.mk“,
– преземање и користење на фотографии и други материјали е со исклучива согласност на редакцијата.

Со користење на порталот имате индивидуална одговорност за почитување на авторските и сродните права кои се однесуваат на овие содржини.

Не е дозволено копирање, преземање, менување, адаптација или било какво друго користење на содржините без претходно писмено одобрување од сопственикот на правата.

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе