Радио Кочани
Кочани
Каегорија на прелисрување

Зрновци

Мицкоски од Зрновци: И покрај малкуте средства со кои располага општината се реализираат проектите…

Не може да се сокрие задоволството кога човек е присутен онаму каде што се реализираат проекти, како што се овде денеска во Зрновци, една мала општина како што е Зрновци покажува…
Повеќе ...

Коцев: Општина Зрновци се менува, во патната инфраструктура се инвестираа 6 ипол милиони денари, а…

Денес при посетата на  претседателoт Мицкоски во општина Зрновци, извршивме увид во градежните активности кои што се одвиваат во село Видовиште и село Мородвис. Односно изградба и…
Повеќе ...

Потпишан договор за нови улици и паркинг простор во општина Зрновци, вреден околу 3 милиони денари

Денеска градоначалникот на општина Зрновци Борчо Коцев го потпиша договорот со фирма изведувач за асфалтирање на нови 700 метри улици и 100 квадрати паркинг простор во вредност…
Повеќе ...

Обезбедени финснсиски средства за проектот „Резервоар за водоснабдувње“ во Зрновци

Денеска на остваерната средба на градоначалниот на о. Зрновци, Борчо Коцев со  директорот на Бирото за регионален развој,  Ramiz Rexhepi беше потпишан договор за реализација на…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе