Радио Кочани
Кочани
Каегорија на прелисрување

Регион

Обезбедени финснсиски средства за проектот „Резервоар за водоснабдувње“ во Зрновци

Денеска на остваерната средба на градоначалниот на о. Зрновци, Борчо Коцев со  директорот на Бирото за регионален развој,  Ramiz Rexhepi беше потпишан договор за реализација на…
Повеќе ...

Променети прозорците во „Крсте Петков Мисирков“, подрачното училиште во с. Прибачево

Деновиве се работи на промена на прозорците во Подрачното училиште „Крсте Петков Мисирков“ во село Прибачево. Со заменувањето на прозорците се овозможуваат подобри услови за…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе