Радио Кочани
Кочани

Општина Кочани – Оглас за избор на најуспешен земјоделец

378

Одборот за организирање на манифестацијата Денови на кочанскиот ориз – 2022 објави оглас за избор на најуспешен земјоделец на општина Кочани.
Наградата е парична и изнесува 60 илјади денари.
Условите, критериумите за доделување на наградата и начинот за пријавување се објавени на огласната табла и на веб-страницата на Општина
Крајниот рок за поднесување на пријавите е до 4 октомври 2022 година до 15 часот.

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе