Радио Кочани
Кочани

Центар за култура “Бели мугри”- Кочани програма за месец Септември

503
*01.09.2023 година- 20 часот- Кино проекција на филмот НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ
*02.09.2023 година- 20 часот- Кино проекција на филмот НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ
*05.09.2023 година (12.30 часот) – Изложба на дела од Меѓународната ликовна колонија ДРЕН 2020
*14.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО
*15.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО
*16.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО
*21.09.2023 година- Кино проекција на детскиот филм МАКС И БЕСНАТА ДРУЖИНА
*22.09.2023 година- Кино проекција на детскиот филм МАКС И БЕСНАТА ДРУЖИНА
*26.09.2023 година- Работилница за квилинг техника (Проектот е дел од годишната програма на НУЦК “Бели мугри”- Кочани)
*29.09.2023 година- Изложба: Архитектонска биографија за Александар Гицов
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе