Радио Кочани
Кочани

Изложба – Подари цртеж во замена за цвеќе

182

Повелете на изложба утре по повод празникот на жената 8 Март! Изложбата е насловена “Подари цртеж во замена за цвеќе” , оваа изложба е со своја традиција веќе неколку години наназад. Ве очекуваме!
Ова е поканата што по елктронски пат ја добивме од Александра Димитрова, раководител на Училиштето за цртање и сликање, кое е дел од Националната установа ЦК „Бели мугри“ од Кочани
Учесници во изложбата:
Стефан Коцев, Јована Давитковска, Николиа Манева, Ангела Ангелова, Андреј Митев, Јован Христов, Борис Цветков, Андреј Велков, Мила Борова, Драгана Филипова, Бојана Крстова, Лилјана Стојкова, Јана Димитрова, Јана Ангелова, Елена Костова, Натали Лазарова, Ина Стојменовска, Исак Ристов, Ана Каранфилова, Ведрана Лазарова, Бојана Гаврилова, Сара Серафимова, Јован Костадиновски, Ева Иванова, Катерина Стојановска, Даријан Тодоровски, Јоана Николоска, Ведран Петрушев,
Јакимова Радмила и Мила Захариева.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе