Радио Кочани
Кочани

Оглас за организирање Велигденски хепенинг по пат на јавно наддавање

556

Општина Кочани објави оглас за организирање Велигденски хепенинг, по пат на јавно наддавање. Велигденски хепенинг ќе се одржи во Градскиот парк во Кочани во периодот од 07.04.2023 до 18.04.2023 година.
Почетната цена за јавното наддавање изнесува 15.000,00 ден. + ДДВ, со праг на наддавање од минимум 2.000,00 ден. Јавното наддавање ќе се спроведе на 07.03.2023 година во 12:00 часот во просториите на Општина Кочани, ул. „Раде Кратовче“ бр. 1, Кочани.

Оглас за организирање Велигденски хепенинг по пат на јавно наддавање

 

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе