Радио Кочани
Кочани

Топ 10 најголеми извозници во Македонија – „Амфенол“ и „Рудник САСА“ меѓу нив…

7,350

АНКЕТА

Ќе има ли парламентарни избори во 2023 година?

Извозните компании кои работат во Македонија во текот на 2021 година оствариле извоз на стоки во вредност од 6.92 милијарди евра.

Кочанскиот Амфенол се најде на 7-то место меѓу дестетте најголеми извозници.

Од источниот регион и рудник Саса од Македонска Каменица е рангиран во првите 10 компании во Македонија.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе