Радио Кочани
Кочани

На Отворени денови за средби со граѓаните – голем број предлози за оформување на Буџетот за 2023 година

331

АНКЕТА

Ќе има ли парламентарни избори во 2023 година?

Во текот на изминатиот викенд 10 и 11 декември, во салата за состаноци на Општина Кочани беа спроведени Отворени денови за средби со граѓаните, на кои присутните имаа можност да предложат идеи и проекти за оформување на Буџетот за 2023 година.

Во Отворени денови се приклучија голем број граѓани и беа забележани голем број на предлози. Во саботата присуствуваше и пратеникот Зоран Коцевски, додека во неделата пратеничката Благица Ласовска, коишто имаа можност дирекно да ги слушнат споделените идеи на граѓаните.

Отворени денови за средби со граѓаните беа спроведени и за време на минатиот викенд, 3 и 4 декември.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе