Радио Кочани
Кочани

КИРБИ ПЛУС – Ваш партнер за чист и уреден деловен или станбен простор

275

КИРБИ ПЛУС …Тековно и редовно чистење и одржување на згради, деловни и угостителски објекти, на објекти за домување, канцеларии и станови
Професионално, одговорно, квалитетно
Кирби плус
Партнер на вашиот чист, уреден и пријатен за престој деловен или станбен простор
077 492 358
Кирби плус

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе