Радио Кочани
Кочани

Поставени и партерно уредени нови чешми за пиење на вода

293

Во склоп на своите предвидени активности КЈП “Водовод” продолжува со поставување на нови чешми за пиење на вода во Кочани.

Денес беше реконструирана старата чешма за пиење на вода на улица “Скопска”, а исто така продолжија и активностите за партерно уредување на претходно поставените чешми во Кочани.

Во наредните неколку денови се предвидени активности за дополнително партерно уредување на сите поставени чешми и фонтани како и целосно хортикултурно уредување околу нив.

КЈП “Водовод” упатува апел до граѓаните на Кочани за совесно и одговорно користење на поставената урбана опрема.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе