Радио Кочани
Кочани

Зрновци – Се отстрануваат земјени насипи

189

Земјените насипи кои ја загрозуваат безбедноста на патниот правец Зрновци-Виница стануваат минато, велат од Општина Зрновци.
„Од денес започнуваме со нивно отстранување и уредување на банкините со што ќе се зголеми безбедноста на сите учесници во сообраќајот на овој патен правец“, наведува градоначалникот на Зрновци, Борчо Коцев.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе