Радио Кочани
Кочани

Награди за најуспешни пожарникари

623

По повод Денот на пожарникарството во Македонија, в сабота, 20 мај, во 9:30 ч., градоначалникот на Општина Кочани Љупчо Папазов ќе ги посети Територијалната противпожарна единица – Кочани и Доброволното противпожарно друштво – Кочани и ќе ги врачи наградите на најуспешните пожарникари.

Наградата за најупешен пожарникар во 2022 година, ќе ја добие Влатко Јефтимов од ТППЕ.
Наградата и за најуспешен доброволен пожарникар, што се доделува првпат, ќе ја добие Мирче Павлов од ДПД.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе