Радио Кочани
Кочани

Измена на рокови за пријавување и за јавно наддавање за градежни парцели од 37. објава

309

Во 37. објава за отуѓување на државно градежно земјиште (вест од Општина Кочани од 4 април 2023 г.) има измена на термините за пријавување и за јавно наддавање за парцелите за индивидуално домување.

Имено, рокот за пријавување за учество во електронското јавно наддавање за градежните парцели за индивидуално домување ќе биде до 26 април 2023 г., а јавното наддавање ќе се одржи на 28 април.

Со почит,
Општина Кочани

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе