Радио Кочани
Кочани

ООУ „Никола Карев“ – Бесплатни термини за вежбање за децата со посебни потреби…

162

OУ „Никола Карев“ Од Кочани  започна нов проект заедно со наставниците по физичко и здравствено образование,наставничката по ликовна уметност и училишниот дефектолог за деца со посебни образовни потреби.

Од сега па се до завршувањето на учебната година секоја (сабота од 10 до 11часот )ќе се одржуваат бесплатни часови за физичка активност за овие деца се со цел преку овие физички активности да им се помогне да ги совладуваат своите секојдневни потреби и сами да си ги извршуват своите работни задачи.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе