Радио Кочани
Кочани

ПАНДА 1975 – Прва и единствена лиценцирана фирма во Кочани за управување со стамбени згради, неопходна е…

830

ПАНДА 1975 – Прва и единствена лиценцирана фирма управител во Кочани за вршење на дејности на управување со стамбени згради….
Неопходна е – за сите што живеат во објекти за колективно домување
Нуди: висока професионалност во извршувањето на обврските, максимална одговорност кон потребите на клиентите
Овозможува: тековно одржување и сервисирање на заедничките простории, поправки на електричната и водоводна инсталација, поправка на влезни врати, прозори, интервенции на сијалични места, хигиена во зградите…


ПАНДА 1975 – Прва и единствена лиценцирана фирма во Кочани за вршење дејности на управување со стамбени згради….
Дополнителни информации на телефон: 070/ 289 – 838

Покрај ова, „Панда“ останува посветена на хемиското чистење во станбени и деловни простории…
– кујни, дневни, трпезарии, спални, детски соби, купатила, стакла и излози…
– длабинско хемиско чистење на секаков вид тапациран мебел, душеци, трпезариски столици и маси …
– полирање на кожени гарнитури
– перење на завеси, зебра завеси, венецијанки, вариолајт…
ПАНДА ова го врши генерално, секојдневно, седмично и месечно…


Салон за хемиско чистење и водено перење, високо обучен персонал, современи машини од италијанско и француско производство, водено перење и боење на алишта и ткаенини…


ПАНДА хемиско чистење на две локации во Кочани:
ул „Роза Петрова“ бр. 123 и ул. „Димитар Влахов“ бр. 42

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе