Радио Кочани
Кочани

Во ОУ „Малина Попиванова“ – Бaзар на жената по повод 8 март

108

По повод Меѓународниот ден на жената, 8 март, во ОУ „Малина Попиванова“ во Кочани течат подготовки за одржување на Базар на можности, при што во центарот на вниманието ќе биде жената, најави директорот на училиштето, Благо Петров.
Собраните средства ќе бидат искористени за патронатот на училиштето и во хуманитарни цели

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе