Радио Кочани
Кочани

Осмо редовно годишно Собрание на Здружението на пензионерите од Кочани

440

Започнуваат подготовките за изборен процес на ЗП од Кочани. До 15 март треба да се изберат нови делегати од 15 -те основни организаци на кочанското.

Здружение на пензионери, кои подоцна треба да ги бираат останатите тела и органи, вклучувајќи го и новиот претседателот на Здружението.
На денешното Собрание беше усвоен извештајот за работа во претходната година, како и финансискиот извештај. Од делегатите беа прифатени и други одлуки предвидени со дневниот ред.
Повеќе во изјавата на актуелниот претседател на ЗП од Кочани, Ѓорѓи Серафимов.

 

 

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе