Радио Кочани
Кочани

Владимир Данилов избран за претседател на „За наше Кочани“

764

Идејниот творец на граѓанската иницијатива „За наше Куманово“ и актуелен градоначалник на Општина Куманово, Максим Димитриевски, информира дека во Кочани е формирано граѓанско здружение „За наше Кочани“.

„Вчера во Кочани е формирано граѓанското здружение ’За наше Кочани’, а на средба со иницијативниот одбор за Претседател на здружението е избран Владимир Данилов. Граѓаните ги препознаваат нашите вредности, граѓанскиот концепт се шири, народот се обединува! Продолжуваме и во другите градови во Македонија!“, рече Димитриевски

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе