Радио Кочани
Кочани

Граѓаните од улицата „Шукри Шаин“- Погледнете дали ова наликува на улица од 21 век.

6,651

Граѓаните од улицата „Шукри Шаин“ во Кочани се жалат дека улицата е во многу лоша состојба.

Тие велат погледнете дали ова наликува на улица од 21 век.

Од пукната цевка на водовод веќе 2 години истекува вода по улицата, а од прекумерна влага  во куќите веќе имаме и поголема материјална штета.

-имаше обид еднаш за санирање но по 24часа пак истиот проблем и така веќе долго време.

Не знаеме веќе каде да се обратиме .

Апелираме до институциите да си ја завршат работата.

Д.Михајлов

 

 

 

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе