Радио Кочани
Кочани

Фондацијата „Прогресив Академија“ на „Макпрогрес“ ја подготвува третата генерација идни менаџери и претприемачи (ВИДЕО)

3,178

Во ноември 2021 година започна со работа првиот и за сега единствен кај нас, едукативен центар „Прогресив Академија“ .

Програмата за работа е наменета за менаџментот на компаниите, со цел развој на знаења, вештини и ставови за претприемништво и менаџмент.

Компанијата  „Макпрогрес“ во соработка со ЕБОР од Лондон и Јапонската Влада беше главниот иницијатор за отворањето на првата сертифицирана програма од МОН, за извршни менаџери, во склоп на фондацијата „Прогресив Академија“.

 

Радио Кочани денеска беше во развојниот центар „Винчини“ каде всушност се спроведува оваа значајна обука, а подетални информации побаравме од Директорот на фондацијата Александра Кирилова.

Почитувани идни менаџери и претприемачи, не пропуштајте да се пријавите и бидете дел од третата генерација учесници во програмата на фондацијата  „Прогресив Академија“

Пријавувањето е од април а новиот циклус предавања започнува во септември.

Радио Кочани за сите тековни и актуелни случувања благовремено ќе ве информира.

 

 

 

 

 

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе