Радио Кочани
Кочани

31 јануари во „Национал“ – Вечер посветена на најуспешните спортисти

358

Асоцијацијата на новинари на Кочани ги избра најдобрите спортисти за 2022 година. По тој повод Општина Кочани како организатор на манифестацијата организира настан на кој ќе бидат доделени наградите.
Освен наградените спортисти и нивните спортски клубови на манифестацијата се покануваат и сите останати спортски клубови и здруженија од Општина Кочани со свои двајца претставници.
Манифестацијата ќе се одржи на 31.01.2023 година, во ресторан „Национал“ со почеток во 19 часот.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе