Радио Кочани
Кочани

Жители на ул. „Гоце Делчев“ – Престанете да правите неред во четвртоци

427

АНКЕТА

Ќе има ли парламентарни избори во 2023 година?

Жители на улицата „Гоце Делчев“ алармираат на нередот што се остава после секој четврток, кога е пазарен ден во Кочани.
„Секој четврток се соочуваме со ист проблем. Постојано се оставаат бетонски блокови на улицата и ние што таму живееме како да сме должни секогаш да ги враќаме на местото од каде што се донесени“, вели преку елктронска порака доставена до Радио Кочани, Тоше Петровски.


Жителите на улицата „Гоце Делчев“ апелираат конечно да се престане со правењето неред за време на пазарните денови во Кочани.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе