Радио Кочани
Кочани

И З В Е С Т У В А Њ Е ЗА ПОВРАТНИ ПАТНИ БИЛЕТИ НАМЕНЕТИ ЗА СТУДЕНТИ…

3,874

 

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ,

АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ВЕ ИЗВЕСТУВА ДЕКА ОД 15.11.2022 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА СО ИЗДАВАЊЕ НА ПОВРАТНИ ПАТНИ БИЛЕТИ НАМЕНЕТИ ЗА СТУДЕНТИ НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ-ШТИП-ВЕЛЕС-ПРИЛЕП-БИТОЛА-ОХРИД И ОБРАТНО, КАКО И НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ-СКОПЈЕ И ОБРАТНО.

БИЛЕТИТЕ СЕ ИЗДАВААТ ИСКЛУЧИТЕЛНО НА БИЛЕТАРИТЕ ВО КОЧАНИ, ШТИП, ВЕЛЕС, ПРИЛЕП, БИТОЛА, ОХРИД И СКОПЈЕ СО ПОКАЖУВАЊЕ НА ЗАВЕРЕН ИНДЕКС ЗА РЕДОВЕН СТУДЕНТ!

ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ. 033/272-206

СО ПОЧИТ,

АВТО АТОМ ДОО
КОЧАНИ

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе