Радио Кочани
Кочани

Амфенол вработува Финансиски Аналитичар – Сметководител…

2,956

Одговорности и задачи:

 • Книжење на Фактури, Влезни и Излезни
 • Анализа на Обврските кон Добавувачите (Старосна структура, Рок на Плакање, Месечни прегледи за доспеаност на Обврските…)
 • Следење и Анализа на Трошоците и Приходите
 • Учествување во процесот селекција, анализа и одобрување на нови Добавувачи и нивно соодветно регистрирање во ERP систем
 • Учествување во процесот анализа и одобрување на нови Купувачи и нивно соодветно регистрирање во ERP систем
 • Анализа на Залихите на Материјали, Готови Производи …, Анализа на потрошувачка, старосна и вредносна анализа…
 • Учествување во Интерни и Екстерни ревизии и контроли
 • Сите горенаведени активности се однесуваат за Амфенол Македонија како и по потреба за капитално поврзани друптва во земјата и во странство

Потребни квалификации:

 • Образование : Економски Факултет
 • Работно искуство : Работно Искуство во делот на Сметководственото Работење
 • Знаења и вештини :
 • Напредно ниво на Excel,
 • искуство во работење со ERP системи
 • Напредно ниво на Англиски Јазик (говорен и пишан)
 • Обука : Избраниот кандидат ке биде обучуван за работа во ERP системот во просториите на Амфенол во Македонија и по потреба во просториите на капитално поврзаните претпријатија
 • Способности: комуникациски способности, способност за тимска работа, способност за работа под притисок и со кратки рокови;

 

 

Вашите апликации ги очекуваме најдоцна до 10.11.2022 година по електронски пат на следнава адреса: [email protected] или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе