Радио Кочани
Кочани

Поставување јавно осветлување на новиот паркинг простор на ул. „Стево Теодосиевски“

40

Во склоп на реконструкцијата на улицата „Стево Теодосиевски“ изграден е и нов паркинг простор до новоизградената коловозна лента.

Во моментот од страна на фирмата назначена за поставување и одржување на јавното освелување се работи на поставување јавно осветлување на новиот паркинг простор со цел за безбедно паркирање на возилата.

Новиот паркинг простор овозможува паркирање на околу 40-тина возила.

Напиши коментар

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе