Радио Кочани
Кочани

Промена на крак од секундарна водоводна мрежа на улица “Илинденска”

179
Во тек на реализација на проектот “Тротоар на ул. Илинденска и Генерал Апостолски” на места под кој се наоѓа стара и дотрајана секундарна водоводна мрежа со средства обезбедени од сопствен буџет на општина Зрновци, КЈП “Водна кула” започна со промена на истата.

Она што го ветуваме го исполнуваме во целост, продолжуваме одговорно и посветено во градење на општина Зрновци !
Фејцбук статус на градоначалникот на Општина Кочани, Борчо Коцев
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе