Радио Кочани
Кочани

Конфекцијата „АМОР-Компани“ од Кочани има потреба од вработување

1,568
  Конфекцијата „АМОР-Компани“ од Кочани има потреба од вработување на:

– Работници со или без работно искуство во кројница
– Работници на машина со работно искуство

Напомена – Саботите се неработни

    Пријавување во просториите на конфекцијата од понеделник до петок од 07:30 до 14:30 часот.
Информации на телефон: 033/275-550 и 070/336-048
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе