Радио Кочани
Кочани

Зрновци – Ќе се гради капела со 15 милиони денари

322
 Општина Зрновци ќе гради Капела во која ќе бидат прифаќани покојниците.
За таа цел изготвен е основен проект со ревизија за изградба на објект-Капела со корисна површина од 200 метри квадратни и со финансиска конструкција од околу 15 милиони денари.
По завршување на изборните процеси во Република Македонија ќе започнеме постапка за избор на економски оператор за изведба на проектот, најавуваат од Општина Зрновци
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе