Радио Кочани
Кочани

Опшина Виница – Пријавувајте се „Спортски асови за 2023“

255
Почитувани сограѓани,
Ве известуваме дека Општина Виница, оваа година ќе ја реализира манифестацијата „Спортси асови за 2023 година“.

Врз основа на Програмата за култура и спорт на Општина Виница за 2024година, Општина Виница објавува Јавен повик за предлагање на кандидати за избор на:
• спортист,
• спортска екипа,
• тренер и
• спортски работник за 2023 година.
Право на учество во изборот имаат сите спортисти, спортски работници и екипи, од клубови со дејност спорт, кои се регистрирани во Општина Виница.
При пријавувањето e потребно да се достават податоци за постигнатите резултати и копии од добиените признанија за освоени места (од турнир, државни и меѓународни натпревари), и фотокопија од клубската легитимација.
Рокот за пријавување е до 26 јануари 2024 година, а документите се доставуваат до Одделението за општи и јавни дејности преку Едношалтерската канцеларија во Општина Виница.
Телефони за контакт: 074/248-033
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе