Радио Кочани
Кочани

Антура МК – Светилки за Општата болница

1,386
ЗУ Општа Болница со проширена дејност- Кочани упатува голема благодарност до фирмата Антура МК која што го донираше целосното осветлување на кругот во болницата, мостовите и влезовите и која ги стави на располагање своите вработени од одржување и во целост го реализираа и поставија осветлувањето.

Антура МК постави и рекламна светлечка табла на установата како и донација од 300 неонки кои Општа болница ќе ги користи за тековно одржување на внатрешното осветлување.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе