Радио Кочани
Кочани
Прелистување

Gallery

Алтернативен и рурален туризам во Осоговијата и Малешевијата. Традиционална храна, органски…

Деновиве од Пехчево до с. Владимирово се одржаа настани за промоција на интегрираните туристички понуди за развој на активен, алтернативен, рурален и одржлив туризам на Осогово и…
Повеќе ...

Обезбедени финснсиски средства за проектот „Резервоар за водоснабдувње“ во Зрновци

Денеска на остваерната средба на градоначалниот на о. Зрновци, Борчо Коцев со  директорот на Бирото за регионален развој,  Ramiz Rexhepi беше потпишан договор за реализација на…
Повеќе ...

Ученици од Оризари се вклучија во одбележувањето на Европската недела на мобилност

Во рамките на кампањата на Општина Кочани за зајакнување на сообраќајната култура, деновиве општинските служби за сообраќај во соработка со Одделението за внатрешни работи – Кочани…
Повеќе ...

Одбележан Меѓународниот ден без автомобили – над двесте велосипедисти возеа „По патеката на оризот“

Со велосипедската тура „По патеката на оризот“, Општина Кочани го одбележа Меѓународниот ден без автомобили. Повеќе од двесте велосипедисти возеа на  релацијата долга 15 километри,…
Повеќе ...

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе