Радио Кочани
Кочани

Ќе се градат три нови улици во трите населени места на општина Зрновци…

967
Согласно Програмата за изградба и реконструкција на улици и патишта во општина Зрновци и спроведената јавна набавка,  потпишан е договорот за изградба на три нови и реконструкција на повеќе улици во трите населени места на општина Зрновци.
За изградбата заокружена е финансиската конструкција во висина од 3 360 380 денари, сретства обезбедени од буџетот на општина Зрновци.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе