Радио Кочани
Кочани

АМФЕНОЛ ВРАБОТУВА – Референт за логистика  во производствена единица ТЕЛ АД

2,744

 

Одговорности и задачи:

 • Организација и оптимизација на транспорт
 • Контакти со царина (документи за увозно и извозно царинење)
 • Локални набавки и порачки
 • Подготвување на документација – нарачки, фактури,налог за испорака и налог за прием
 • Известува во магацин за прием и испорака на производи
 • Постојана комуникација со добавувачи и купувачи за утовари и испораки

 

 

 

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Способност за самостојна и тимска работа и работа под притисок со кратки рокови
 • Солидни организациски способности и комуникациски вештини

 

 

 

 

Вашите апликации ги очекуваме најдоцна до 29.09.2023 година по електронски пат на следнава адреса: [email protected] или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе