Радио Кочани
Кочани

Јавна расправа за замена на старите со инсталација на нови водомери во системот на КЈП „Водовод“

437

В среда, на 20 септември, со почеток од 18 ч. во салата на Мултикултурниот центар  Кочани ќе се одржи јавна расправа за замената на постоечките и инсталацијата на нови водомери во водоснабдителниот систем на КЈП „Водовод“, во рамките на проектот  „Намалување на загубите на вода во водоснабдителниот систем и искористување на соларната енергија во јавното комунално претпријатие во општина Кочани“.

За реализација на овој проект е потпишан договор за грант од Центарот за меѓународна соработка и развој на Република Словенија, а е кофинансиран од Општина Кочани.

Општина Кочани ги повикува граѓаните да се вклучат во јавната расправа.

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе