Радио Кочани
Кочани

Школа за гитара „Sound Centar“ врши уписи на ученици

61

Школата за гитара „Sound Centar“ врши уписи на ученици за изучување на гитара и ударни инструменти. Индивидуална или групна настава за
– Гитара
– Бас гитара
– Ударни инструменти
Наставата ја водат Воислав Петров и Емил Милев
Училиштето се наоѓа во склоп на Спортската сала „Сашо Лазарев – Чапо“ во Кочани.
Наставата започнува од 1 октомври.
Телефон за контакт: 077/511-350

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе