Радио Кочани
Кочани

АМФЕНОЛ ВРАБОТУВА ИНДУСТРИСКИ ИНЖЕНЕР

2,237

Моментално имаме потреба од 1 (едно) ново вработено лице за работно место

 

 

Индустриски инженер во ПЕ ФТГ

 

 

Одговорности и задачи:

 • Средување на технички документи, имплементирање на нови производи и процеси
 • Планирање на задачи за перманентно подобрување на квалитетот
 • Изготвување извештаи и постигнување на зададените цели
 • Перманентна грижа за одржување на опремата во исправна состојба
 • Подобрување на процесот и квалитетот, како и безбедноста и ефикасноста
 • Имплементирање на активности според 8D извештај за квалитет
 • Ажурирање на работни упатства

 

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Основно познавање на англиски јазик
 • солидно познавање на работа со компјутери MS Office, познавање на AUTOCAD
 • Флексибилност во поглед на работното време
 • Способност да ги следат и почитуваат процедурите и работните упатства.
 • Да донесуваат одлуки врз основа на стандарди кои се претходно проверени
 • Прецизно следење на инструкциите и точно работење
 • Да можат да работат под временски притисок

 

 

 

Вашите апликации ги очекуваме најдоцна до 06.09.2023 година по електронски пат на следнава адреса: [email protected] или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе