Радио Кочани
Кочани

„Амфенол Технолоџи Македонија“ има потреба од…

10,332

 

„Амфенол Технолоџи Македонија“  вработува – Проект трансфер лидер FTG

 

 

Одговорности и задачи:

 • Координација на барањата на проектите со раководителите на проектите
 • Обезбедување технички насоки и обука на производниот тим
 • Работа во ERP системи, читање, креирање и користење на структурата на BOM
 • Подготовката на WI-Layouts, континуирано подобрување на процесите, со цел да се намалат трошоците и да се зголеми профитот
 • Координација со производниот тим за промени во производните секвенци и соодветно ажурирање, планирање и имплементација на нови производи
 • Редовно соопштување и комуникација  за статусот со мајката фирма(матичната компанија)  со цел известување за рокови кои треба да се испочитуваат
 • Следење и потврда на барањата за проектите кои треба да се лансираат во производство

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование  ( предност технички науки)
 • Одлично познавање на англиски јазик (германски ке се смета за предност)
 • Солидно познавање на работа со компјутери и способност за читање на инженерски цртежи
 • Флексибилност во поглед на работното време и достапност за патување локално и глобално за подржка на клиентите/добавувачите
 • Способност да ги следат и почитуваат процедурите и работните упатства.
 • Да можат да работат под временски притисок, да бидат самоиницијативни,амбициозни и ориентирани кон остварување на цели и отворен за нови технологии

 

 

Вашите апликации ги очекуваме најдоцна до  25.03.2023  година по електронски пат на следнава адреса: [email protected] или директно во канцеларијата на оддел за човечки ресурси.

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе