Радио Кочани
Кочани

ЛЕАРНИЦА КРАНФИЛД вработува на следните работни позиции…

8,768

АНКЕТА

Ќе има ли парламентарни избори во 2023 година?

ЛЕАРНИЦА КРАНФИЛД ИМА ПОТРЕБА ОД:

– МЕТАЛОСТРУГАРИ
– ПЕСКИЕРИ
– ОПЕРАТОРИ НА ПЕЧКИ
– ОПЕРАТОРИ ЗА ТРЕТМАН НА ТЕЧЕН МЕТАЛ
– ОПЕРАТОРИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ЈАДРА
– ТЕХНИЧАРИ ВО ЛАБОРАТОРИЈА ЗА МЕТАЛ И КВАЛИТЕТ
– ВИЛУШКАРИСТИ
– ОПЕРАТОРИ ВО ФАРБАРА
– ОПЕРАТОРИ НА ТРЕСАЛКА
– ЕЛЕКТРИЧАРИ
– МАШИНОБРАВАРИ

• РАБОТА ВО 3 СМЕНИ (I Смена: 06:00- 14:00h, II Смена: 14:00 – 22:00h и III Смена: 22:00 – 06:00h)

Работна локација: ул. Македонски Револуционери бр. 50 А – с.Неокази Пробиштип

МОЖЕТЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ДИРЕКТНО ВО ФАБРИКАТА ИЛИ ОБРАТЕТЕ СЕ НА 071 221 552 ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ
ПРЕВОЗОТ И ХРАНАТА СЕ ОРГАНИЗИРАНИ ОД СТРАНА НА КОМПАНИЈАТА

 

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе