Радио Кочани
Кочани

Итно и поволно се изнајмува деловен простор во индустриската зона АТОМ Кочани

2,646

АНКЕТА

Ќе има ли парламентарни избори во 2023 година?

Итно и поволно се изнајмува деловен простор во индустриската зона АТОМ Кочани

Објектот е целосно реновиран и е со површина од 410 М2 + 200 М2 или вкупно 610М2

Информации на: 0041 76 801 88 65
077 867 510 исклучиво на Вибер

 

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе