Радио Кочани
Кочани

И З В Е С Т У В А Њ Е ОД „А В Т О-А Т О М“ КОЧАНИ

12,428

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПАТНИЦИ НА АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ДЕКА ОД 15.11.2022 ГОДИНА ЗАПОЧНУВА СО ОДРЖУВАЊЕ НА ЛИНИЈАТА:

 

КОЧАНИ-СКОПЈЕ И ОБРАТНО

СО ПОАЃАЊЕ ОД КОЧАНИ ВО 09:20 ч.

И

ВРАЌАЊЕ ОД СКОПЈЕ ВО 18:30 ч.

 

 

Информации на тел. 033/272-206

Со почит,

 

АВТО АТОМ ДОО
Кочани

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе