Радио Кочани
Кочани

Амфенол Технолоџи Македонија има потреба од нови вработени на следните позиции:

8,791

1. Референт за логистика

2. Специјалист за контрола на квалитет

3. Магационери

4. Сетри и техничари за одржување

 

Компанијата нуди одлични услови за работа, редовна плата, храна и превоз и одлични можности за кариерно унапредување.

Дополнително се исплаќа:

Бонус за редовност,

Бонус по постигнати резултати,

Регрес за годишен одмор.

 

Заинтересираните кандидати можат да се ја поднесат својата апликација  за работа во просториите на компанијата на ул.Унгарска бр.9 општина Кочани, или на следниот емаил [email protected] .

Телефон контакт: 033/276-425

Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. ПрифаќамПовеќе