Радио Кочани
Кочани

АМОР-Компани Кочани вработува

24
Поради зголемување на производните капацитети конфекцијата  „АМОР-Компани Кочани“  има потреба од:
-12 работници со работно искуство на обична машина
  2 шивачки/шивачи на опшиварка со работно
искуство
-4 пеглачи/пеглачки со работно искуство
Работата е само прва смена со почетна плата од 22 500 денари и обезбеден превоз.
Пријавувањето е лично во просториите на конфекцијата на ул.Крижевска 15, Индустриска зона.
Телефон за информации 033/275-550 и 070/ 336-048.
Напиши коментар

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе