Радио Кочани
Кочани

Амфенол Технолоџи Македонија има потреба од нови вработени

56

Амфенол Технолоџи Македонија има потреба од нови вработени на следните позиции:

1. Оператори за монтажа на кабли

2. Оператори за производство на антени

3. Техничари за квалитет

4. Магационери

5. Сетри и техничари за одржување

Компанијата нуди одлични услови за работа, редовна плата, храна и превоз и одлични можности за кариерно унапредување.

Дополнително се исплаќа:

Бонус за редовност,

Бонус по постигнати резултати,

Регрес за годишен одмор.

Заинтересираните кандидати можат да сеја поднесат својата апликација  за работа во просториите на компанијата на ул.Унгарска бр.9 општина Кочани, или на следниот емаил [email protected] .

Телефон контакт: 033/276-425.

Напиши коментар

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе