Радио Кочани
Кочани

АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ЦЕНЕТИ ПАТНИЦИ ДЕКА…

26,624
АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ ГИ ИЗВЕСТУВА СВОИТЕ ЦЕНЕТИ ПАТНИЦИ ДЕКА
ОД 15.07.2024 ГОДИНА ПОЧНУВА СО ИЗМЕНЕТ РЕЖИМ НА ОДРЖУВАЊЕ НА
ЛИНИИТЕ НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ – СКОПЈЕ И ОБРАТНО!
ТЕРМИНИ ЗА ПОАЃАЊЕ НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ – СКОПЈЕ:
06:00 ДИРЕКТНА ЛИНИЈА НА РЕЛАЦИЈА КОЧАНИ – СКОПЈЕ
06:40 КОЧАНИ – ШТИП – ВЕЛЕС – СКОПЈЕ
09:20 КОЧАНИ – ШТИП – СКОПЈЕ (НЕ ВЛЕГУВА ВО ВЕЛЕС)
12:45 КОЧАНИ – СКОПЈЕ (ПРЕКУ КУМАНОВО)
16:00 КОЧАНИ – ШТИП – СКОПЈЕ (НЕ ВЛЕГУВА ВО ВЕЛЕС)
ТЕРМИНИ ЗА ПОАЃАЊЕ НА РЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ – КОЧАНИ:
11:00 ДИРЕКТНА ЛИНИЈА НА РЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ – КОЧАНИ
12:30 СКОПЈЕ – КОЧАНИ (ПРЕКУ КУМАНОВО)
15:00 ДИРЕКТНА ЛИНИЈА НА РЕЛАЦИЈА СКОПЈЕ – КОЧАНИ
16:30 СКОПЈЕ – ВЕЛЕС-ШТИП-КОЧАНИ
18:30 СКОПЈЕ – ВЕЛЕС – ШТИП – КОЧАНИ
СО ИСТИ РЕЖИМ НА ОДРЖУВАЊЕ ОСТАНУВААТ ЛИНИИТЕ НА РЕЛАЦИЈА:
КОЧАНИ – ОХРИД И ОБРАТНО
ПОАЃАЊЕ: 06:30 ОД КОЧАНИ
ВРАЌАЊЕ: 13:30 ОД ОХРИД
ВИНИЦА – ДОЈРАН И ОБРАТНО
ПОАЃАЊЕ: 06 ОД ВИНИЦА / 06:15 ОД КОЧАНИ
ВРАЌАЊЕ: 18:30 ОД ДОЈРАН
ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ. 033/272-206 СЕКОЈ ДЕН ОД 05-20 ЧАСОТ!
СО ПОЧИТ,
АВТО АТОМ ДОО КОЧАНИ
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе