Радио Кочани
Кочани

Амфенол вработува Графички дизајнер…

1,202

Моментално имаме потреба од 1 (ЕДНО) ново вработено лице за работно место

 

Графички дизајнер  на производи во – Berndt Richter

 

Одговорности и задачи:

 • Развој на предлози за дизајн на нови производи
 • Креирање на пластични компатибилни компоненти во молдинг процес
 • 3D модел на производ базиран на постоечки компоненти
 • Изработка на ревизија на технички цртежи и упатства за работа во производство
 • Креирање ВОМ за соодветни производи
 • Дизајн и развој на компоненти во молдинг процес
 • Одржување и ажурирање на базата на податоци за дизајн на производи
 • Соработка и координација со претпоставени раководители

 

 

Потребни квалификации:

 • Завршен Технички Факултет (може и апсолвенти)
 • Одлично познавање на работа со компјутер
 • Работно искуство во AUTOCAD системот,Solid Works и MS Office, како и познавање

од областа на теорија на дизајн

 • Познавање на Англиски јазик ( говорен и пишан)
 • Способност за самостојна и тимска работа и работа под притисок со кратки рокови

 

 

Вашите апликации ги очекуваме најдоцна до 12.07.2024 год.  по електронски пат на следнава адреса: [email protected], или директно во просториите на фабриките на двете локации. Задолжително ставете назнака 

 

Напомена:

 • Ќе бидат контактирани само лицата кои ќе влезат во потесен избор.
 • Апликациите без назнака за кое работно место се однесуваат нема да се земат во предвид.
Може ќе ви се допадне

Интернет страницата користи колачиња за да го подобри вашето искуство. Со прифаќање се согласувате со политиката на приватност колачиња. Прифаќам Повеќе